Nedan finner du mängder med länkar (klicka på bilderna) till Eija K's olika sidor, t.ex:
E- förlaget,     Bildskapandets Finesser & Fröjd = BFF,     Galleri Eija K.       Jag, Eija      

Utställningen Mikro (5-17.12.2020) är slut för den här gången. foto: R.UddenbergGott Nytt Bokår 2021 från E-förlaget
E-förlaget ger ut böcker både för vuxna och för barn

Fakta och roman med faktainslag ...


E-förlagets utgivning av faktabaserade böcker genomsyras av vetenskapliga forskningsresultat och omsorg om människan, naturen och om allt levande. Alla E-förlagets böcker utgår från ett starkt humanistiskt perspektiv med grund i människors lika värde.

Böckerna säljs av Adlibris och Bokus.


Böcker för barn från E-förlaget

"Hej och hopp! Stoj och galopp!" (ISBN 978-91-639-7042-9) är en rimsaga om vänskap trots olikhet. Boken passar till åldrarna 3 till 10 år. "Strutten" (ISBN 978-91-639-7044-3) uppmuntrar till att tro på sin kreativa förmåga. Passar till åldrarna 4-5 år upp till 10 år. "Heppu" (ISBN 978-91-639-7045-0) är samma bok som Strutten, men på finska. Passar till barn melllan 4-5 år och upp till 10 år.

Den älskade rimsagan om skogens djur och hunden Ruff

"Hej och hopp! Stoj och galopp!"Boken handlar om vänskap och hjälpsamhet. Texten är skriven med rim. För barn mellan 3 och 9 år.

Klicka på någon av bilderna så får du reda på mer ...
eller klicka på någon av knapparna nedan om du vill köpa boken.

Fler barnbilderböcker för barn mellan 2 och 6 år, respektive 4 och 9 år

Medan "Hej och hopp! Stoj och galopp!" är en härlig berättelse skriven med rim om skogens små djur och deras vänskap, är "Strutten" (som också finns på finska och heter då Heppu), en bok som uppmuntrar barnen att tro på och lita på sin kreativa förmåga. Berättelsen handlar om en pojke som känner sig besviken eftersom att han tycker att han inte kan rita lika bra som sin syster, men med fantasins hjälp hamnar pojken in i den värld som han själv har skapat. Där möter han Strutten och tillsammans upplever de ett äventyr.


Barnbilderböcker från E-förlaget
finns hos näthandlarna och på
många bibliotek.


Tomten Tobbe och Toope tonttu


När pandemin härjade före jul, 2020, släpptes barnbilderböckerna "Tomten Tobbe" (på svenska) och "Toope tonttu" (på finska).

Dessa bilderböcker riktar sig till barn mellan 2 och 6 år.

Böckerna handlar om hur den alldeles speciella vänskapen mellan skogens små djur och tomtar fick sin början. Mitt i julstöket, beslutar sig Tomten Tobbe att ta vinterlov, och berättelsen handlar om hans väg genom skogen.Du kan läsa mer på sidan för barnböcker (childrens books) som du hittar till exempel genom att klicka på ovan bild.


Nedan finner du mina sidor hos Academia.edu och Orchid. Du kan också klicka dig till vissa texter, titta på målningar i Galleri Eija K. och i "Mitt Museum" ("MM" med verk från mina unga år), ta en titt på min konstkursverksamhet; Bildskapandets Finesser & Fröjd som jag bedrev mellan åren 1978 och 2017. Du kan också hitta mina foton, samt min sons, konstnär Miikka Söderwalls hemsidor, mm. Above, some books by Eija. Below, Gallery Eija K. and more ...

    Orcid org/0000-0002-3495-9119


Lilla Lisa

naturberättelse

BF&F

Eijas kurser
på facebook

Bildskapandets Finesser & Fröjd är namnet på Eija Irenes konstkursverksamhet. Eija började undervisa i konstmåleriets alla tekniker såväl som konsthistoria, redan 1978. Under åren har hon utvecklat ett kurskoncept "Kreativt bildskapande" som blivit mycket uppskattad.


Hälsningar

Eija I. Korhonen
fil.mag., doktorand,
konstnär, författareMedlem i/Member of:
The Association of Scientific Study of Consciousness

Tidigare tongivande förtroendevald i Föreningen Konstdags (idag slutat med all föreningsverksamhet)

Copyright: Eija Korhonen. All rights reserved.


räknare

räknare 2019